Pitkä aika on vierähtänyt edellisestä kirjoituksestani. Sanottakoon että juoksin sen puolikkaan maratonin mihin edellis tekstissäni olin menossa ja alitin kahden tunnin rajan minkä halusin alittaa :) Sen jälkeen elämä heitteli sinne tänne ja jaksamiseni oli koetuksella ja juoksu jäi vähemmälle niin kuin myös muu urheilu. En ole missään välissä täysin lopettanut liikkumistani. Ja siksipä nyt haluan jatkaa tätä kirjoittelua aiheesta.

Eilen kävin bodypumpissa ja siinäkin olen jokunen vuosi sitten käynyt enemmänkin. Nyt siis vähemmän ja se näkyy painoissa mitä tankoon laitan. Mutta eipä sillä väliä, yhtä kivaa se mielestäni on edelleen. Tänä aamuna kävin koiran kanssa pienellä verryttely lenkillä, se helpottanee lihasten jumitusta, toivon ainakin niin. Pari viikkoa sitten kun menin pumppiin pitkän tauon jälkeen ekaa kertaa oli reidet nii kipeenä ettei tarttenu mennä lenkille.

Mutta nyt siis taas ajattelin että jos aloittaisin säännöllisemmän ja ehkä tavoitteellisemman liikunnan harrastamisen. Ei siis että siinä mitään vikaa on että liikkuu vaan huvituksensa ja motivaation mukaan, mutta minulle on parempi että on jotain mitä tavoitella niin myös se motivaatio pysyy paremmin yllä. Tavoitteenani on siis juoksukuntoni parantaminen ja lihaskestävyyden lisääminen. Ja ehkäpä se puolikas maratonikin vielä!

taivas.jpg