DSC01527-normal.jpg

Namnam! Tai siis itseasiassa eihän nää maistu onneksi millekään. Näitä olen popsinut aika kauan ja edellinen purkki loppui joskus keväällä ja nyt sain vasta ostettua uuden. Tästä vähän D-vitamiiniä ja öljyjä että veri virtaa paremmin ja sydän jaksaa pumpata. On kai näillä oikeasti vaikutusta jaksamiseen ja terveenä pysymiseen. Eli tässäpä uusi lisä taas mun purkkikokoelmiin.

Tänään onkin lepopäivä urheilun saralta ja iltavuoro kohta huutelee tekijäänsä. Täytyy sapuskaa laittaa perheelle ja itselle ennen töihin lähtöä. Vaihdoin meidän pastat ja riisit täysjyväversioihin ja mukisematta niitä on väki pistellyt nassuunsa onneksi. En ajatellut enää palata niihin vehnäjauhomössöihin. Parempaa virtaa saa täysjyvä eväistä.

Eilinen pitkä lenkki tuntuu yllättävän vähän kropassa. Positiivista vaan. Olen ilmeisesti onnistunut syömään ja juomaan edeltävinä päivinä oikein kun puhti riitti. Ja nyt täytyy keskittyä varastojen täyttelyyn että jaksaa tulevatkin lenkit vetää hyvällä vedolla. Eli tummaa riisiä ja ruisleipää naamariin vaan :)