Torstaina oli bodypumppipäivä ja kulki tosi huonosti. Virta oli ihan poissa ja siitä syytän menneitä yövuoroja. Perjantaina kävin 6 kilsan lenkillä. Yleensä en pumppia seraavana päivänä tee mitään kun se on aika rankkaa lihaksille mutta nyt otti niin päähän torstain pumppi että piti lähteä ruoskimaan itseään lenkkipolulle. Aikaa lenkillä kului 35 minuuttia.  Se menikin oikein mukavasti ja yllättävän hyvin jalat jaksoi vaikka pientä tuntemusta alkoi pumpista olla. Tänään on lepopäivä huomenna olisi suunnitelmissa 2 tunnin tassuttelulenkki. Katsotaan kuinka pitkällä siinä ajassa ehtii käydä. Sports-tracker on oiva apu siinä. Näyttää kuluneet kilometrit melko luotettavasti.

 

DSC01525-normal.jpg

Tässäpä kokoelma mitä suuhuni menee perus ruuan lisäksi.

star nutritionin WHEY-80 on minulla käytössä palautuksessa ja joskus välipalana.

Fastin SPORTS DRINK on ennen lenkkiä ja sen aikana(pidemmillä lenkeillä) hiilihydraattitankkaukseen.

Star nutritionin LOSE IT! WORK OUT on energy booster ja siitä tulee nimensä mukaan lisää virkeyttä ja jaksamista. Sisältää paljon kofeiinia ja muuta boostia.

B-AKTIVE poretableteissa on vitamiinejä ja kivennnäisaineita. Näistä tärkeänä magnesium ja sinkki.

Lisäksi on IMMUNO- ZINK joka on pelkkä sinkkitabletti.

LAKTO SEVEN on maitohappobakteereita vatsan hyväksi ja vastustuskykyyn.

Kaikkia näitä en päivittäin vetele vaan kuurinomaisesti millon mitäkin. Whey-80 on kovassa käytössä ja se auttaakin palautumaan ilman että tarvitsee miettiä mitä muuta suuhunsa laittaa. Muitakin palautusjuomajauheita olen käyttänyt ja tämä onkin hieman poikkeavaa niistä kun tämä ei varsinaisesti ole palautusjauheen nimellä mutta erinomainen silti.